lenen kost geld
Snel Lenen Online
Snel Online Lenen Informatie
16 March 2015 Categories: Lang lopende lening. Tags: adviseur, hypotheek, lang lopend, nadelen, offertes, and voordelen. No Comments on Lang lopende lening online

[vc_row][vc_column width=”1/1″][vc_column_text]Ook een langlopende lening kun je snel en online afsluiten. We kennen verschillende vormen van langlopende leningen. De meest bekende vormen onderscheiden zich niet zozeer door de lange looptijd maar meer door het doel en degene die een langlopende lening wil afsluiten.
Zo kennen we langlopende leningen als langlopende zakelijke lening of krediet, maar ook als langlopende consumenten lening.

 VIABUY Prepaid Master Card

Hypotheek

De meest bekende langlopende lening voor particulieren is de hypotheek. Een hypotheek heeft meestal een looptijd van 30 jaar en valt daarom onder de langlopende leningen. Er zijn echter meer vormen en doeleinden voor een langlopende lening. Eigenlijk is de langlopende lening met name geschikt voor duurzame investeringen zoals het kopen van een huis, een verbouwing, het kopen van een boot, financiering van een studie of voor zakelijke duurzame investeringen.

Voordelen, nadelen

Het grote voordeel van een lang lopende lening is dat je de terugbetaling van de lening over een lange tijd kan uitspreiden. Het nadeel van een langlopende lening is dat de looptijd lang is waardoor het totale bedrag dat terugbetaald moet worden, dus rente plus aflossing, relatief hoog is. Vaak worden langlopende leningen dan ook alleen afgesloten voor leningen die niet zelf vanuit eigen middelen te financieren zijn.

Belasting aftrek

In bepaalde gevallen is de langlopende lening aftrekbaar van de inkomsten belasting. Denk dan aan de koop van een woning of een langlopende lening die je afsluit ten behoeve van een woningverbetering. Als je echter zeker wilt weten of jouw langlopende lening straks aftrekbaar is voor de belasting raadpleeg dan een financieel adviseur. Het afsluiten van een langlopende lening als consumptieve lening kan echter vaak even eenvoudig en snel als het afsluiten van een kortlopende consumptieve lening. Het afsluiten van een hypotheek vergt vaak echter wat meer tijd, maar het regelen en afsluiten van een hypotheek gaat tegenwoordig steeds sneller online.Offertes

Voor je een langlopende lening afsluit is het verstandig om eens meerdere offertes op te vragen, zodat je goed een aantal langlopende leningen met elkaar kunt vergelijken. Kijk dan niet alleen naar de laagste rente maar let ook op andere voorwaarden.

Adviseur

Laat je echter wel altijd, voor je daadwerkelijk een langlopende lening gaat afsluiten, eerst goed voorlichten door een financieel expert of adviseur. Het gaat namelijk om een lening die een langlopende verplichting met zich meebrengt en het zou vervelend zijn als je een langlopende lening afsluit voor de verkeerde doeleinden.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]